Over ons

BeastBoxing

De man achter het merk Beast Boxing ben ik, Athir Khalil. Ik train zelf sinds 2011 in de vechtsport, voornamelijk kickboksen. Ik heb in mijn tijd bij meerdere (internationale) sportscholen getraind en training gegeven. En in deze jaren heb ik vaak meegemaakt dat sporters niet tevreden waren over de kwaliteit van hun bokshandschoenen en boks accessoires. Vooral bij de grote merken, die meer gefocust waren op marketing en geld verdienen, in plaats van hoge kwaliteit boks artikelen verkopen. Daarom heb ik Beast Boxing opgericht. Zodat de bokser eindelijk weer waar voor zijn of haar geld krijgt, door hoge kwaliteit bokshandschoenen en boks accessoires aan te bieden. Beast Boxing werkt dan ook alleen maar samen met de juiste fabrikanten, die hoge kwaliteit producten leveren. En die in directe lijn staan met ons, waardoor wij de producten voor de beste prijs kunnen verkopen. Wij streven naar de beste kwaliteit, maar ook de beste service. Alles zodat onze boksers tevreden zijn! Bent u niet tevreden over het product zullen wij altijd het in behandeling nemen en met alle zorg afhandelen. De feedback die we dan krijgen over het product zullen we gelijk opnemen, zodat we samen zullen streven naar de beste producten in de vechtsportwereld en wij uiteindelijk allemaal winnaars zullen zijn!

onze garantie

100% kwaliteit en tevredenheids garantie!

Heb je een probleem of opmerking over het product? Neem gerust contact op via klantenservice zodat wij je verder kunnen helpen. Wij gebruiken uw feedback om onze producten te verbeteren. 

 

STORY

Ambassadeurs

Onze helden

demo-attachment-474-654652@2x

,,

,,

Jimmie Benedict

Did you ever heat a piece of paper before the fire until it was real hot, then lay it upon the table and rub it from end to end with your hand, and finally see it cling to the wall? 

BeastBoxing

Partners!

WIN